Snikmorderdramaet blir komplett
0

Snikmorderdramaet blir komplett

des 17 Spill.no  

«Assassin’s Creed 2» var helt klart et av høstens beste spill og det er nok mange som allerede sitter å venter på neste spill i serien. Inntil videre kan vi ihvertfall ta til trøst med de kommende nedlastbare pakkene til spillet. Pakkene ble annonsert i starten av desember og denne uken har Ubisoft begynt å dele informasjon om hva pakkene vil innholde. Det også med en ny trailer.

Som sikkert mange gjettet vil de to nedlastbare pakkene, «Battle of Forli» og «Bonfire of The Vanities», ta sted i de manglende sekvensene fra spillet. Den første av pakkene, «Battle of Forli», skal være tilgjengelig fra slutten av januar og vil koste rundt 35 kroner eller 320 microsoft points. Den andre, «Bonfire of The Vanities», vil være klar i slutten av februar og vil koste rundt 45 kroner eller 400 microsoft points. Pakkene vil være nedlastbare fra både «Xbox Live Marketplace» og «Playstation Store», de vil ta omtrent 1 gigabyte med plass hver.

«Battle of Forli»

«Battle of Forli» eller sekvens 12 vil fortelle oss om Ezios del i det historiske slaget mellom Caterina Sforza og brødrene Orsi om byen Forli. Ezio og hans snikmorderbror Machiavelli må hjelpe Caterina Sforza å forsvare byen mot de maktsultne Orsi brødrene. Man møter både Caterina Sforza og Machiavelli i løpet av spillets originalhistorie. Pakken vil i tillegg til å ta i bruk et lite utforsket område i spillet også gi oss et gjensyn med Leonardo Da Vincis flyvende maskin.

«Bonfire of The Vanities»

«Bonfire of The Vanities» eller sekvens 13 tar sted i Firenze, hvor munken Savonarola har kommet til makten. Han er en motstander av renessansens nyvinninger innenfor kunst og teknologi. Sammen med 9 av byens mest innflytelsesrike menn går han inn for å brenne alt av kunst og vitenskaprelatert materiale. Ezio får også her hjelp av Machiavelli, sammen må de eliminere disse 9 mennene for å fjerne Savonarola fra makten. Pakken vil gi spillerne mulighet til å utforske den tidligere lukkede delen av Firenze og vil introdusere en ny ferdighet for Ezio. Et såkalt «spring jump» som vil gi Ezio mulighet til hoppe enda lenger, ved hjelp av springbrett som er spredt rundt den nye bydelen.  

Under kan du se den nye traileren. Traileren viser spillets designer Patrice Desilets som snakker om de nye nedlastbare pakkene, samtidig får vi se litt av de nye delene i aksjon.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.