Snikmorderen er rett rundt hjørnet
0

Snikmorderen er rett rundt hjørnet

nov 17 Spill.no  

Nå er ventetiden snart over. «Assassin’s Creed 2» slippes på torsdag her til lands, og i sammenheng med lanseringen har Ubisoft gitt ut en ny trailer til spillet.

 

«Assassin’s Creed» fra 2007 var en stor suksess selv om spillet ble kritisert for mangler i grunnleggende design, men forventingene til «Assassin’s Creed 2» er allikevel skyhøye. Spillets kreative regissør Patrice Desilets har lovet forbedringer på alle fronter med særlig fokus på manglene fra originalen. Med en antatt lengde på over 30 timer, vil «Assassin’s Creed 2» være nesten 3 ganger så langt som forgjengeren.

 

Da gjenstår det bare å se lanseringstraileren (vist under). Så for man bare håpe at traileren klarer å slukke tørsten fram til torsdag.

 

«Assassin’s Creed 2» kommer til Xbox 360 og Playstation 3 den 19. november 2009. PC versjonen har slippdato 18. mars neste år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.