Sniktitt på gameplay fra Project Sonic 2017
0

Sniktitt på gameplay fra Project Sonic 2017

mar 25 Spill.no  
Prosjekt Pinnsvin

Etter mange tørste måneder har vi endelig fått mer informasjon angående årets kommende 3D Sonic-spill. Under Sega-panelet på “South by South West” ble det nemlig bekreftet at spillet vi til nå har kjent som “Project Sonic 2017”, nå har den offisielle tittelen “Sonic Forces”.

Sega bekreftet også at det kommende 90-talls-inspirerte “Sonic Mania” dessverre er utsatt til sommeren 2017, men heldigvis ble denne nyheten kompansert med vårt aller første glimt av gameplay fra Sonic Forces. Spillet kommer til å ha tre tilgjengelige spillestiler i form av Classic/Modern-duoen fra Sonic Generations, i tillegg til en tredje uannonsert modus, men i denne omgangen er det den moderne 3D-stilen som blir stilt i fokus.

Sonic Forces kjører Sonic Team sin oppdaterte “Hedgehog Engine 2”-motor og i følge videoen er det en tilsynelatende smooth bildefrekvens på 60Hz, noe vi tidligere kun har sett i Sonic: Lost World på konsoll.

Sonic Forces lanseres i slutten av 2017 på Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.