Søndagstapas
0

Søndagstapas

okt 14 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste traileren fra «Far Cry 3».

  2. Lanseringstraileren til «Of Orcs and Men».

  3. Den siste utviklerdagboken fra «Forza Horizon».

  4. Annonseringstraileren til «Star Citizen».

  5. Den siste utviklerdagboken fra «Hitman Absolution».

  6. Gameplay-video fra «Lost Planet 3».

  7. Den første episoden av «Halo 4»s «Forward Unto Dawn».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Far Cry 3»

Ubisoft jobber for tiden med utviklingen av «Far Cry 3», den høyt forventede oppfølgeren til «Far Cry 2» fra 2008. Spillet lover uimotståelig action og flust med fargerike karakterer alt satt til en liten gruppe tropiske øyer. Spillet er dog enda over en måned fra utgivelse så fansen må nok smøre seg med litt mer tålmodighet. Noen vil kanskje finne en liten trøst i at Ubisoft fortsatt, stadig, slipper nye trailere til spillet. Noe de også gjorde denne uken. Den siste traileren, som forøvrig kan ses under, gir oss et litt dypere blikk inn i forholdet mellom Citra og Vaas, samt noen av de mindre profilerte karakterene.

 

«Far Cry 3» har slippdato 29 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Of Orcs and Men»

Cyanide og Focus Home Entertainment slapp denne uken «Of Orcs and Men». Spillet er basert på en fantasiverden hvor menneskene sitter med makten og de mektige «orkene» blir brukt som slaver. Som spillere vil man ta kontroll over en goblin og en orc som sammen drar for å myrde menneskenes keiser. Som tidligere nevnt ble spillet lansert denne uken og det er i den sammenhengen at vi fikk lanseringstraileren som kan ses under.

 

«Of Orcs and Men» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Forza Horizon»

Da Turn 10 Studios annonserte et samarbeid med Playground Games for deres neste «Forza»-tittel, «Forza Horizon», var det stor skepsis blant fans av serien. For mens «Forza»-serien har skapt seg et navn med ultra-realistiske kjøre-egenskaper virket «Forza Horizon» å være langt mer «Arcade»-aktig. Det kan nå virke som om vi tok sorgen litt på forskudd. Riktignok har «Forza Horizon» et mye større fokus på action, men ifølge den siste utviklerdagboken fra tittelen vil kjøremodellen fortsatt være basert på data fra den virkelige verden. Utviklerdagboken kan som vanlig ses under.

 

«Forza Horizon» har slippdato 26 oktober 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Star Citizen»

Chris Roberts er for mange «space-sim»-fans det John Carmack er for FPS-fansen. Chris Roberts har nemlig stått bak de største og mest ikoniske titlene innenfor sjangeren. Spill som «Wing Commander», «Privateer» og «Freelancer» bare for å nevne noen få. Derimot er det lenge siden vi har sett noe til Roberts og mange trodde han hadde forlatt spillindustrien for godt. Det skulle riktignok vise seg å være feil. Denne uken annonserte han nemlig et nytt «crowdfunding»-prosjekt kalt «Star Citizen». Du kan lese mer om spill-prosjektet, samt støtte utviklingen, her. Uansett anbefaler jeg alle å se annonseringstraileren til spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Star Citizen» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«Hitman Absolution»

IO Interactive er snart tilbake med en ny tittel i «Hitman»-serien. Det nye spillet, som blir kalt «Hitman Absolution», vil denne gangen sette Agent 47 opp imot selveste ICA, den hemmelige organisasjonen som Agent 47 jobbet for i de tidligere spillene. Handling har alltid vært viktig i «Hitman»-spillene, men det virker som IO Interactive håper å ta historiefortellingen enda et steg høyere i «Hitman Absolution». Det virker ihvertfall slik i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan ses under.

 

«Hitman Absolution» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Lost Planet 3»

Capcoms «Lost Planet 2» fra 2010 fikk en noe blandet mottagelse, men det vil ikke si at Capcom har gitt opp på serien. Riktignok har de valgt å gi «Lost Planet 3» til en amerikansk utvikler ved navn Spark Unlimited, mest kjent for «Call of Duty: Finest Hour». «Lost Planet 3» vil igjen være satt før de to andre spillene og vil derfor igjen være satt til en snøfylt planet. Denne uken slapp Capcom og Spark Unlimited en nesten ti minutter lang gameplay-gjennomgang. Videoen kan ses under.

 

«Lost Planet 3» har antydet slippdato første kvartal 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Halo 4»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den første episoden fra «Forward Unto Dawn», Live-action serien basert på «Halo 4».

 

«Halo 4» har slippdato 6 november 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.