Sony annonserer Starhawk
0

Sony annonserer Starhawk

mai 14 Spill.no  

Det er ikke bare hackerangrep og elendighet i Sony om dagen – i dag kunne de annonsere oppfølgeren til krigsspillet Warhawk, og en rekke detaljer om hvordan de har endret på formelen fra forgjengeren.

Basebygging og bakkekamper

Mens Warhawk kun var laget for flerspilleropplevelsen, kommer handlingen i Starhawk til å spille en sentral rolle, og enspillerdelen blir ifølge utvikler Lightbox helt essensiell. Her følger vi Emmet Graves, tidligere gruvearbeider – nå leiesoldat med muterte egenskaper takket være eksponering for enormt kraftfulle «rift energy».

Kampene kommer i denne omgang til å foregå for det meste på bakken, og Lightbox gir spilleren en rekke strategielementer til rådighet, som blant annet å kunne bygge opp sin egen base ved hjelp av et par enkle tastetrykk mens kulene flagrer rundt ørene.

Sony har laget en liten trailer som forklarer en rekke av nyvinningene i Starhawk, og den kan du se HER.

Starhawk utvikles av Lightbox og gis ut av Sony Computer Entertainment for Playstation 3. Spillet skal etter planen lanseres en gang i 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.