Sony avslører planer for 2010
0

Sony avslører planer for 2010

des 17 Spill.no  

Sony er kjent for å holde kortene tett til brystet, men etter Nintendo sine stadige nye ideer og Microsofts introduksjon av Project Natal, har Sony også lagt inn et ekstra gir når det gjelder bevegelsekontroller, og lover at deres løsning kommer til å stille alt i skyggen.

Store planer

I et intervju med pålitelige Gamepro avslører markedsjef, John Koller, i Sonys Playstation-avdeling at de legger listen høyt for 2010.

– Project Natal og Wii kommer til å få problemer, uttaler Koller i intervjuet.

Planene innebærer, etter sjefens egne utsagn, en enorm utvikling av Playstation Network, samt en ny form for bevegelseskontroll, som ikke krever en fysisk håndkontroll, omtrent som Project Natal. Han mener imidlertid at Sonys løsning kommer til å være fullstendig overlegen.

– De spillene som vil dra størst nytte av bevegeleskontrollene vil i første omgang være familiespill, skyte- og sportspill, fortsetter Koller i intervjuet.

Koller er også klokkeklar i forhold til Playstation 2. Sony kommer til å fortsette å støtte opp om maskinen, men mener at det nå er så mange gode Playstation 3-spill, at de ikke vil gjøre veldig mye mer i forhold til PS2-kompabilitet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.