Sony dropper SuperBot
0

Sony dropper SuperBot

feb 05 Spill.no  

Sony og utvikler SuperBot Entertainment avbryter samarbeidet de har hatt inntil videre med PlayStation All-Stars: Battle Royale.

Vennskapelig avskjed

Dette kommer i kjølvannet av omfattende oppsigelser i studioet og skuffende salg av Super Smash Bros.-klonen PlayStation All-Stars. Både Sony og SuperBot er klare på at samarbeidet avsluttes i vennskapelighet.

– Vi har hatt et positivt arbeidsforhold med dette talenfulle studioet, og vi ønsker dem alt godt i deres neste eventyr, heter det i et presseskriv fra Sony.

Videreutviklingen av PlayStation All-Stars er imidlertid ikke over, slik mange forventet. All fremtidig DLC og utvidelser skal lages hos God of War-studioet Sony Santa Monica, som samarbeidet med SuperBot om slåssespillet som landet et svakt terningkast her på siden for et par måneder siden. Det er ikke kjent hva SuperBot har tenkt å ta seg til i neste omgang, men driftssjef David Yang regner med det vil innebære ytterlige oppsigelser, kommer det frem i en kommentar til nettstedet Kotaku.

– Vi har ingen nedkuttingsplan foreløpig, men det er tvilsomt at vi kan fortsette med vår nåværende stab i en utstrakt tidsperiode. Vi jobber fremdeles med det, og håper vi kan fortsette med så mange av oss som mulig.

«We don’t have a reduction plan as of yet, however it is unlikely we can continue with our current work force for an extended period of time,» he said. «We are still working things out and hope to continue on with as many of us as possible.»

PlayStation All-Stars: Battle Royale er utviklet av SuperBot Entertainment og Sony Santa Monica, og utgis av Sony for PlayStation 3 og PS Vita.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.