Sony ønsker å lage film av Super Mario Bros.
0

Sony ønsker å lage film av Super Mario Bros.

des 12 Spill.no  

Sony Pictures ble i forrige uke offer for et hacker-angrep, noe som resulterte i at en del hemmelig informasjon fant veien til offentligheten. Blant annet antydet en rekke e-poster at selskapet planlegger å lage animasjonsfilm av Nintendos kjente og kjære Super Mario Bros.

At Sony skal lage et produkt basert på Nintendos lisens kommer nok som en stor overraskelse for de fleste, ettersom at de to selskapene er store konkurrenter innenfor spillbransjen. Allikevel antyder e-postene at Sony ikke bare har vært i kontakt med Nintendo angående filmlisensen, men at produsent Avi Arad klarte å sikre selskapet rettighetene. «Jeg er den stolte far av Mario the animated film«, skrev Arad i en e-post til studioets sjef den 23. oktober.

Ingen avtale ennå

Til tross for at de lekkede e-postene antyder at Arad og Sony Pictures klarte å sikre seg rettighetene til Mario-filmen, skal Arad selv ha benektet for dette til BuzzFeed, som delte det lekkede innholdet i utgangspunktet. I en e-post til nettsiden skal han ha hevdet at avtalen fortsatt ikke er i boks, og at hans forhandlinger med Nintendo bare er begynnelsen.

Med andre ord ser det ut til at Sony Pictures er i god gang med å få en avtale om en animert Super Mario Bros.-film, men at den fortsatt er langt fra klar til å produseres. Nå som Mario-katten er ute av sekken kan det imidlertid hende at vi får vite mer om filmen etter hvert som den gjør framgang.

Dersom Sony Pictures skal produsere en Mario-film blir det ikke den første. I 1993 ble spillefilmen Super Mario Bros. lansert, med blant annet Dennis Hopper i rollen som Bowser / King Koopa, og Bob Hoskins som alles favoritt-rørlegger, Mario (eller Mario Mario, som var hans fulle navn i filmen). Filmen ble en flopp, og Nintendo har holdt seg unna Hollywood siden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.