Spar til spillutstyr
0

Spar til spillutstyr

mai 16 Spill.no  

Denne artikkelen inneholder annonsørinnhold.

Hvert år dukker det opp nye spennende utgivelser på spillfronten. Og hvert år klarer vi knapt å vente med å teste dem ut.

Er du en av de som gleder seg til de kritikerroste spillene Red Dead Redemption 2, God of War eller Spider Man? Godbitene for 2018 er mange, og vi venter alle i spenning på årets utgivelsene som kommer som perle på en snor.

Her er noen av spillverdenens største snakkiser:

Red Dead Redemption 2

Oppfølgeren til klassikerne Red Dead Redemption og Red Dead Revolver har vært etterlengtet blant spillentusiaster i flere år nå. Det er allerede gått 8 år siden Rockstar sist slapp oss inn i dette magiske westernlandskapet. Selv om utgivelsesdatoen har blitt utsatt opptil flere ganger nå, kan vi endelig se frem til et nytt besøk i utgangen av oktober 2018. Gled deg til å utforske det enorme åpne universet på hesteryggen, med pistolen ladet og klar til nye actionfylte evenetyr.

A Way Out

A Way Out er et spill som skiller seg litt ut fra de andre spillene på listen. Svenske Josef Fares har nemlig tatt tilbake den gamle splitscreen-sjangeren, noe som gjør dette til et særdeles morsomt spill å spille sammen med venner. Sammen skal dere bryte ut de to fangene Leo og Vincent fra fengsel, men spillet stopper ikke der. Videre må dere bruke en god dose samarbeid, koordinasjon og kløkt for å holde dere unna myndighetene.

Far Cry 5

Far Cry-serien har underhold spillentusiaster i lang tid, og i år kommer endelig en ny oppfølger. Denne gangen utspiller handlingen seg i Montana i USA, med utgangspunkt i dagens politiske klima. Den høyreekstreme og kristenfundamentalistiske sekten Eden Gate er fienden, med en sterk misnøye til myndighetene. Det er med andre ord høy grad av dagsaktualitet med i spillet. Uansett vil spillet by på en gigantisk åpen spillverden, hvor man på velkjent vis veksler på rollen som enmannshær og motstandsleder.

God of War

Dette er det åttende spillet i serien om krigsguden Kratos og denne gangen herjer han Midgard. Hans kone er nettopp død, og Kratos og sønnen Atreus kjemper for å fullføre hennes siste ønske: Bære asken hennes til den høyeste fjelltoppen i alle riker. Den store forskjellen på denne oppfølgeren er at man ikke lenger spiller et lineært spill, men veksler på å følge en handling som tidvis er lineær og tidvis helt fritt, alt etter hvilke oppdrag og handlinger du velger å gjøre. Dermed kan du også i stor grad velge handlingsforløpet selv.

Spider-Man

Nok et åpent spill, lansert av Insomniac Games og Sony Interactive Entertainment. Det nye Spider-Man spillet er perfekt for alle Marvel-fans. Her kan du svinge deg fra bygning til bygning, mens du bekjemper skurkene Kingpin og Mister Negative for å bevare fred og ro i storbyen. Spillet er ikke knyttet til en spesifikk film eller historie, så det blir spennende å se hvilken handling skaperne og Peter Parker tar deg med på.

Finansier dyrt spillutstyr ved å innfri gammel gjeld

I dag er ikke spill lenger begrenset til tenåringsrommet. Stadig flere spiller på profesjonelt nivå, noe som krever dyrt spillutstyr.

Ønsker du å finansiere nye spillopplevelser og dyrt gamingutstyr? Da bør du vurdere å refinansiere gammel gjeld. Profesjonelle spillopplevelser krever riktig utstyr, og dette kan fort koste opp mot 50.000 kroner. Å refinansiere gammel og dyr gjeld kan være en fin måte å omstrukturere økonomien på slik at du sparer penger på en fornuftig måte. Med en refinansiering kan du gi deg selv den økonomiske fleksibiliteten du trenger der og da, uten at det går på bekostning av den øvrige økonomien.

Skal du spille på profesjonelt nivå og trenger midlertidig finansiering, kan du også vurdere et forbrukslån. Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet. Dermed kan du bruke pengene på akkurat det du ønsker. Fordelen med å søke lån gjennom Axo Finans er at søknaden blir behandlet hos flere banker samtidig. Du trenger bare å sende inn én søknad, så vil Axo Finans presentere det beste lånetilbudet til deg når alle bankene har behandlet søknaden.

Priseksempel: Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.