Spelldust er et nytt PVP mobilspill fra Sverige som kan utfordre Clash Royale
0

Spelldust er et nytt PVP mobilspill fra Sverige som kan utfordre Clash Royale

apr 14 Anders Lønning  

Spelldust er et strategi spill hvor spillere kjemper mot hverandre i PVP-dueller ikke helt ulikt Clash Royale. Men det som skiller svenske Spelldust fra mega-hiten til Supercell er at Spelldust i tillegg er et nytt tilskudd i den såkalte «Deckbuilder» subsjangeren som har vist seg å være så populær de siste årene

Det er ikke ofte vi skriver om mobilspill her på Spill.no. For min egen del kommer det av at jeg spiller veldig lite av dem utenfor et lite knippe av de samme spillene år etter år. Men når jeg fikk pressemeldingen om hva Spelldust var og hvor det kom fra følte jeg at dette var noe vi måtte fortelle dere om.

Spillet kommer fra det svenske studioet Grand Pike som holder til i Skellefteå, nord i Sverige. Samarbeidet om utviklingen av spillet faller også under det som er en del av spillfelleskap organisasjonen Arctic Game Lab, som er et samarbeid mellom fem kommuner i Nord-Sverige for å løfte frem og videreutvikle spilindustrien i regionen. Det er rundt 70 spillstudioer som hører til i denne regionen, og noe sier oss at vi kommer til å høre mer om dem i årene som kommer.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.