Spesialutgave-kabal
0

Spesialutgave-kabal

apr 24 Spill.no  

Som med alle store spill kommer også Assassin’s Creed III i en spesialutgave. Nei vent, stryk det. Spillet kommer faktisk i hele tre spesialutgaver. En skal selges i butikkjeden Game, mens en annen skal selges i butikkjeden Gamestop og den siste, tja, den dukker vel opp overalt tenker vi.

Figurer og DLC-innhold

For Assassin’s Creed-fans kan det være vanskelig å vite hvilken versjon man bør gå for, så her er en oversikt over hva de ulike innholder:

Assassin’s Creed 3: The Freedom Edition er den mest omfattende utgaven av spillet, og selges kun på Gamestop. Den inneholder to eksklusive oppdrag: Ghost of War der man kriger mot tempelriddere og Lost Mayan Ruins, der man utforsker en gammel ruin og kan finne Pontiac’s War Club og Captain Kidd’s Cutlass. I tillegg følger det med en 24 centimeter høy statue av hovedpersonen Connor, stålboks, George Washingtons notisbok, et litografi, og en ekstra karakter til spillets flerspillerdel kalt Sharpshooter.

Assassin’s Creed 3: Game Exclusive edition er spesialutgaven som kun skal selges i butikkjeden Game. Denne inneholder et ekstra oppdrag kalt A Dangerous Secret, som har med finansieringen av den amerikanske revolusjonen å gjøre. I tillegg får man en eksklusiv rifle man kan bruke i spillet.

I tillegg til disse to utgavene kommer også Assassin’s Creed 3: The Join or Die Edition. Her får man med en medaljong man kan ha rundt halsen, notisblokka til George Washington, Ghost of War-oppdraget og Sharpshooter-pakken til flerspilleren. Alt bortsett fra medaljongen får man også i The Freedom Edition.

Så da er det bare å velge da. The Freedom Edition inneholder klart mest, men vil garantert bli den dyreste versjonen. Samtidig er ikke oppdraget som følger med Game Exclusive Edition med. Og er du hypp på å ha en Assassin’s Creed-medalje rundt halsen din må du kjøpe The Join or Die Edition. Ubisoft håper nok at den mest hardbarka fansen skal gå for alle tre. Hva med deg? Hvilken utgave går du for?

Assassin’s Creed III utvikles og utgis av Ubisoft. Spillet lanseres 31. oktober til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.