Spill Killzone 3 gratis
0

Spill Killzone 3 gratis

feb 24 Spill.no  

Sony legger ut flerspillerdelen av skytespillet Killzone 3 for gratis nedlasting, men med begrensede muligheter til å stige i gradene, melder den offisielle Playstation-bloggen.

Bursdagsfest

Sony er som kjent en stor tilhenger av free-to-play-prinsippet, hvor man får hovedpakken gratis, men betaler for innhold via mikrotransaksjoner. Det er derfor kanskje ikke så overraskende at spillgiganten nå legger ut flerspillerbiten av Killzone 3 helt gratis, for så å selge spillet til de som har lyst til å avansere forbi Seargeant-ranken i spillet.

Dette skjer i forbindelse med ettårsdagen til Killzone 3, og utvikler Guerilla Games lover en liten overraskelse til alle som er i besittelse av fullversjonen, eller velger å oppgradere gratisdemoen av flerspillerbiten. Disse får i tillegg dobbelt XP i 24 timer etter kjøp, samt tre unlock-poeng.

Dobbel XP-helg

Pakken inneholder Guerilla Warfare, Warzone og Operations-modusene, og samtlige kart, både fra fullversjonen og de nedlastbare pakkene. Om man velger å oppgradere spillet, ligger den amerikanske prisen på 15 dollar. Noen pris for Europa er ennå ikke annonsert. Lanseringen er satt til onsdag neste uke.

Som om ikke dette var nok, har Sony og Guerilla Games nå annonsert at alle som spiller Killzone 3 neste helg, får dobbel XP fra fredag 2. mars til påfølgende mandag. Gratisversjonen er imidlertid ekskludert fra dette, i tillegg til de fire nye trophiesene som er lagt til i flerspillerbiten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.