Spill og film basert på Source
0

Spill og film basert på Source

jun 11 Spill.no  

9-skaper Shane Acker vil ta i bruk Valves Half-Life 2-motor Source for utvikling av filmen Deep, og planlegger samtidig et spill basert på filmen.

Kan distribueres via Steam

Sammme dag som nye skjermbilder fra Black Mesa, en rekonstruksjon av det opprinnelige Half-Life i Half-Life 2-motoren Source, ble sluppet, dukker grafikkmotoren opp også i filmverdenen.

Deep, som har et budsjett på rundt 140 millioner kroner, skal benytte Source for både rendering, klipping, animasjon og lys, melder nettstedet Games Industry. Skaper Shane Acker og studioet Brown Bag Films – som sist lagde filmen 9 i 2009 – snuser i tillegg på muligheten til å distribuere filmen over Valves nettportal Steam, og planlegger samtidig å slippe et spill basert på filmen, som foreløpig er under pre-produksjon. Vi kommer tilbake med mer på et senere tidspunkt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.