SpillExpo er tilbake i november
0

SpillExpo er tilbake i november

sep 21 Anders Lønning  

Covid-alderen er på hell og det betyr heldigvis at vi etter hvert kan gå tilbake til normalen, og et sikkert tegn på det går den retningen er at vi nå ser alt fra konserter, messer og andre hendelser hvor folk samles begynne å våkne til liv igjen. Etter en Covid-19 relatert pause i fjor er det nå klart at norges største spillmesse SpillExpo vil bli holdt 12-14 november.

I en pressemelding sier Messesjef Erling Løken Andersen følgende:

– Vi er selvfølgelig superglade for at det er mulig å arrangere Spillexpo igjen. Vi vet at savnet etter SpillExpo har vært stort blant gaminginteresserte i hele Norge. Dessverre satte Covid-19 en stopper for SpillExpo i 2020, men i år er vi tilbake – større og sterkere enn noensinne.

Blant utstillerne finner vi navn som Elkjøp, Cyberforsvaret, Nordavind, Nerdeportalen og Zoo Comics. Besøkende kan også få møte spillutviklere, utdanningsinstutisjoner, prøve VR-briller og retrokonsoller, se cosplay og møte YouTube kjendiser, m.m.

Det kan i følge Andersen virke som at spillinteresserte har vært sulten på nettopp noe som får dem ut av huset etter påkjenningen Covid-19 har hatt på befolkningen:

– Siden vi lanserte bilettene på nett for én uke siden har interessen vært rekordstor. Vi har aldrio solgt så mange biletter så tidlig som i år. Det er tydelig at det er mye ungdom dert ute som er sulteforet på gode, fysiske opplevelser.

Men selv om ting begynner å gå tilbake til normalen er Andersen også klar på at godt smittevernhensyn er alfa og omega for en god gjennomførelse av årets messe:

– Vi tar smittevernsikkerheten på årets SpillExpo svært alvorlig. Vi innfører en rekke smitteversnstiltak, herunder begrensinger på antall mennesker, streng overholdelse av 1-metersregelen og forsterkede vakserutiner i hele hallen. Vi er derfor sikre på at dette vil bli et godt og trygt arrangement for store og små.

Til info: SpillExpo Til info: Spillexpo deleies av Erling Løken Andersen. Han er også deleier i Omega Media AS, som eier Spill.no. Utenom det har vi i redaksjonen ikke noe med SpillExpo å gjøre og motsatt, men vi føler det er på sin plass å nevne det likevel.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.