Spill.no deler ut betanøkler!
0

Spill.no deler ut betanøkler!

sep 29 Spill.no  

Browserbaserte spill har utviklet seg kraftig de siste årene, og med «Terra Militaris» forsøker utvikleren Snail Mail å lage en fullverdig konkurrent til «Civilization»-spillene.

Før jul

Spillet skal etter planen lanseres før jul, og er et flerspillerstrategispill der man styrer sitt eget land i konflikt med andre spillere. Bygging og strategi, med andre ord. I motsetning til f.eks. «Civilization»-spillene, foregår kampene i «Terra Militaris» i sanntid, slik som i «Starcraft 2».

Hvorvidt det nettleserbaserte spillet kan hevde seg i konkurranse med fullprisspill kan du finne ut selv! «Terra Militaris» er nå i lukket betatesting, og vi i Spill.no har vært så heldige å få tak i en håndfull betanøkler som vi gjerne deler ut til leserne våre. 18:00 åpner vi porten på denne linken, og deler ut nøkler til alle som stikker innom frem til vi går tom.

Er du sugen på å prøve et helt nytt strategispill gratis, bør du sette alarmen på mobilen din og komme tilbake litt før 18:00. Lykke til!

Se skjermbilder fra «Terra Militaris» på neste side!

«Terra Militaris» er utviklet av Snail Mail og utgis av Gala Entertainment. Spillet lanseres på PC og Mac før jul i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.