Spill.no på plass i Los Angeles
0

Spill.no på plass i Los Angeles

jun 06 Spill.no  

Etter et døgn med reising er redaktør Jon Cato og videojournalist Alec på plass i Los Angeles for å dekke årets E3-messe. Denne uken kan du glede deg til masse videoer, reportasjer og sniktitter på Spill.no.

Spillmesse

E3 står for Electronic Entertainment Expo, og avholdes i Los Angeles hvert år i starten av juni. Her samles spillutgivere og utviklere fra hele verden, og høydepunktet for mange er de tre store pressekonferansene fra Nintendo, Sony og Microsoft, der man gjerne avduker ny maskinvare og nye spill. Journalister og forhandlere fra hele verden legger turen til Los Angeles denne uka, og selv om det finnes flere spillmesser som har høyere besøkstall, er det liten tvil om at E3 er den viktigste av alle spillmessene.

Spill.no er selvsagt til stede, og kommer til å gi deg en bred dekning fra messa. Vi begynner med en liten video, der vi snakker litt om forventninger med en av våre gjesteskribenter, Greger, som også har tatt turen til messa.

Se videoen her:

Følg med resten av uka for masse E3-stoff på Spill.no!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.