Spill.no søker nye skribenter
0

Spill.no søker nye skribenter

feb 27 Spill.no  

Vi i Spill.no er alltid opptatt av å forbedre oss og være et dominerende alternativ som spillmedie og community for norske spillinteresserte. Derfor vil vi også opprettholde og utvikle en skrivekyndig redaksjon med mye engasjement og bredde, og på grunn av diverse omrokkeringer innad i redaksjonen den siste tiden, vil vi nå styrke staben med friskt blod.

Det vi i all hovedsak er på jakt etter er en skribent med fullt fokus på spill til PC. En sterk PC som kan kjøre nye spill uten nevneverdig store grafiske nedjusteringer er dermed noe man må ha for å kunne søke denne stillingen, og sjangermessig ser vi helst at man er rimelig altetende. En fordel er selvsagt om man har ekstra stor interesse for spill som enten lanseres eksklusivt eller fungerer bedre på PC-plattformen, som strategispill, men dette er ikke noe krav.

Vi har også behov for en som både har en fortid og en fremtid med Xbox-konsoller. Har du stor erfaring med serier eksklusive til disse og planer om å skaffe deg Xbox One når den kommer hit, er denne stillingen med andre ord for deg.

Vi krever selvsagt ikke kun at du interesserer deg for en av disse to feltene. Du kan elske Nintendo-spill, ha en PS4 på rommet, eller ha engasjement for både PC- og Xbox-spilling; hovedsaken er at det er dette vi er på utkikk etter, og at det derfor er dette man må belage seg på å spesialisere seg i om man søker.

Så hvorfor skal du søke til å bli skribent her på Spill.no? På tross av vårt store profilskifte i august er vi fortsatt blant de største spillmediene her i Norge, og definitivt det største som kun har deltidsarbeidere og frivillige. Blir du med på laget vil du nå ut til 60-70.000 unike besøkende i måneden, få tusenvis av klikk på artiklene og anmeldelsesne dine, og være med i en redaksjon som hele tiden er opptatt av å være i utvikling. Du vil få mulighet til å få spill før lansering, anmelde dem og uttrykke deg ytterligere om spillbransjen, og eventuelt dra på presseturer for å teste spill og intervjue spillutviklere. 

Er du interessert i å søke om en stilling, vil vi be deg om å sende en mail til enten Alexander Lange ([email protected]) eller Aslak Hauglid ([email protected]) vedlagt minst en prøveanmeldelse og noen grunner til hvorfor du bør bli et nytt tilskudd til redaksjonen. Vi har ingen frist for søknadene, men så fort vi har det vi trenger, kommer naturligvis ikke behovet til å være spesielt stort lenger.

Lykke til! 

NB: Skribentstillingen er ikke lønnet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.