Spill.no-video: Lego City Undercover
0

Spill.no-video: Lego City Undercover

mar 20 Spill.no  

Nysgjerrig på det nye GTA-lignende Lego-spillet? Vår anmeldelse kan du lese i morgen, men i mellomtiden kan du jo kikke på vår halvtimes lange video der Jon Cato spiller og deler sine inntrykk fra spillet.

Wii U

I Lego City: Undercover er man politimannen Chase McCain, som jakter på skurker i storbyen Lego City. Spillet skiller seg fra tidligere Lego-spill ved at det ikke er basert på en film. I stedet parodierer det en hel haug med filmer underveis, og har mer til felles med spill som Grand Theft Auto enn de tradisjonelle Lego-spillene.

Jon Catos anmeldelse er klar i morgen, i mellomtiden gir han deg et innblikk i spillet via vår videogjennomgang. I tillegg svarer han på spørsmål fra leserne om spillet.

Lego City Undercover er utviklet av Travellers Tales og utgis av Nintendo / Warner Bros. Spillet lanseres på Wii U 28. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.