Spillpizza med blekk
0

Spillpizza med blekk

jan 21 Spill.no  

Den japanske pizza-kjeden Pizza California har inngått samarbeid med spillutvikler Acquire om en pizza med tema hentet fra Playstation Vita-spillet Sumioni.

Blekkdemon

Japansk spillreklame er som kjent litt annerledes fra den vi er vant til her på berget, og kulturforskjellene er til tider svært markante. Det gjelder også på matfronten, selv om sushi må sies å ha klart å assimilere seg temmelig bra. Men med unntak av Happy Meals, er det ikke så ofte vi ser kombinasjonen av disse to her i Vesten.

Tenchu-utvikleren Acquire Games har nettopp gjort seg ferdig med sitt kommende Playstation Vita-spill Sumioni, som kan oversettes til “blekkdemon”, hvor man i beste Okami-stil tegner blekkfigurer på skjermen for å bekjempe fiender og traktere terreng. For å markere lanseringen neste uke, har studioet inngått et samarbeid med den japanske pizzakjeden California Pizza om en Sumioni-pizza med blekktema.

Resultatet kan du se på hovedbildet i saken. Den består ifølge nettstedet Andriasang av en skorpe som skal ligne på djevelhorn, tomatsaus, tomat, basilikum og en topping bestående av fire oster – i tillegg til blekksprut og en saus lages med blekk fra cephalopod-blekkspruten. Fiffig.

Se trailer

Sumioni utvikles av Acquire Games og utgis av Sony Computer Entertainment Japan for Playstation Vita. Spillet lanseres i Japan 25. januar, men er foreløpig ikke bekreftet for vestlig lansering.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.