Splash Damage lager Dirty Bomb
0

Splash Damage lager Dirty Bomb

okt 28 Spill.no  

For noen måneder siden annonserte Splash Damage et nytt spill ved navn Dirty Bomb. Dirty Bomb skal være et førstepersons skytespill med et fartsfylt og futuristisk preg. Det er ikke kommet mye info om spillet ennå, men utviklerne har snakket nom et nytt system kalt Echo, og en gameplay-video har kommet ut.

Echo-systemet er et enkelt system som skal forme spillet mer etter spillerenes behov. Et av kartene som er vist i Alpha er Waterfloo. Banen er oppdragsdrevet, mye som Brink. Med Echo så kan de se hvor folk dør mest, gjennomsnitt i kill-death-ratio og hvilket våpen som dominerer. 

Som du sikkert ser likner spillet veldig på Brink, men spillet er mer fokusert på våpen og kartene enn parkour. Spillet ser også ut til å ha et stort fokus på brukergrensesnittet.

Spillet gikk i alpha for et år siden, men ikke mye har skjedd siden da. Om det blir noe store nyheter om spillet snart er uvisst. Spillet er i lukket beta-modus nå, og det koster 120 dollar å komme inn.

Spillet utikles av Splash damage og utgis av WarChest. Spillet kommer til PC. Utgivelsesdato er ikke kjent ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.