Spleiselag for nytt eventyrspill
0

Spleiselag for nytt eventyrspill

feb 09 Spill.no  

Er du en av de som savner de klassiske pek-og-klikk-eventyrene fra 90-tallet? Da kan det være at du har lyst til å bli investor i Double Fines neste spill.

Kickstarter

Via finansieringsnettsiden Kickstarter, der hvem som helst kan tigge penger til prosjekter og hvem som helst kan donere penger til disse prosjektene, har nemlig Double Fine annonsert et nytt spill som spillerne selv kan være med å finansiere. Spillet skal bli en retur til de klassiske pek-og-klikk-eventyrene, og med Tim Schafer – mannen bak klassiske Lucasarts-spill som  Day of the Tentacle, Grim Fandango og Full Throttle i førersetet – lover det godt for kvaliteten.

Double Fine trenger 400.000 dollar for å lage spillet, og er allerede i nærheten med over 368.000 dollar i bidrag til nå. Ved å finansiere spillet sørger man ikke bare for at det blir laget, gir man hundre dollar eller mer får man f.eks. navnet sitt i rulleteksten. Er man ekstra rik kan et bidrag på 10.000 dollar sikre en lunch med Tim Schafer og Ron Gilbert, samt et studiobesøk, men denne donasjonsbelønningen er allerede kjøpt. Alt fra signerte postere til original artwork fra spillet gis bort til de som blar opp nok penger. Hele produksjonsprosessen vil dessuten bli dokumentert, og alle som har bidratt mer enn 15 dollar får tilgang til å se jevnlige dokumentarfilmer om utviklingen av spillet.

Føler du deg kallet er det bare å finne frem kredittkortet og avlegge et besøk på denne linken.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.