Spøkelsesjegerne returnerer
0

Spøkelsesjegerne returnerer

des 03 Spill.no  

Fjorårets «Ghostbusters: The Videogame» solgte over en million enheter, og slikt blir det oppfølger av. USA Today kunne i går melde at Atari og Sony er i gang med en oppfølger som skal lanseres til våren.

Nedlastbart

Mens studioet Terminal Reality stod bak fjorårets spill, er det utvikleren Wanako som skal lage det nye spillet, som har fått tittelen «Ghostbusters: Sanctum of Slime». Spillet kommer også til å bli lansert som et nedlastbart spill. Utfra de første skjermbildene å dømme ser det ut til at spillet går bort fra tredjepersonsperspektivet i forgjengeren, med et kamera plassert høyere opp i lufta.

USA Today skriver videre at ingen av de originale skuespillerne fra «Ghostbusters»-filmene kommer til å være med i dette spillet, i stedet handler det om en helt ny gjeng med spøkelsessjegere. Det vil også bli muligheter for å kjøre bil i spillet.

«Ghostbusters: Sanctum of Slime» utvikles av Wanako og utgis av Atari og Sony Computer Entertainment. Spillet skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.