Spørreundersøkelse gir tilgang til CS-beta
0

Spørreundersøkelse gir tilgang til CS-beta

feb 24 Spill.no  

Utvikler Valve deler ut betanøkler for skytespillet Counter-Strike: Global Offensive til de som deltar i en spørreundersøkelse studioet har lagt ut via Steam.

Ingen gale svar

Det er beta-tid for Counter-Strike: Global Offensive, og Valve har allerede delt ut rundt 9000 nøkler til sentrale deler av Counter-Strike-communityet. Nå ønsker studioet å øke antallet testere, og har derfor lagt ut en spørreundersøkelse på Steam, som blant annet samler inn informasjon om brukernes datamaskiner. Alle som deltar blir vurdert for betanøkler fra studioet. 

– Noen ganger kommer vi til å legge til erfarne spillere, andre ganger blir det nybegynnere. Noen ganger CSS-spillere, andre ganger de som ikke har spilt noen av dem. Det er ingen gale svar på denne undersøkelsen, forklares det i CS-bloggen.

De som ønsker å være med på Valves spørreundersøkelse, kan gjøre det ved å klikke seg dit via den offisielle Counter-Strike: Global Offensivebloggen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.