Star Wars 1313 er lagt på is
0

Star Wars 1313 er lagt på is

mar 01 Spill.no  

Kilder nettstedet Kotaku har vært i kontakt med hevder at actionspillet Star Wars 1313 har blitt lagt på is inntil videre.

Tre kilder

Det er tre separate kilder som alle kommer med denne bekymringsverdige påstanden. Spillet var blant de klart mest interessante på fjorårets E3-messe, men siden den – helt forståelig – noe begrensede traileren, har det vært merkelig stille fra den fronten. 

Det skal være etter Disneys oppkjøp av LucasFilm, med spillavdelingen LucasArts med på kjøpet, at produksjonen skal ha blitt lagt på is, ifølge kildene. Det første vi fikk høre etter oppkjøpet, var at all spillproduksjon inntil videre ville fortsette som før, men dette har tydeligvis ikke vært tilfellet for Star Wars 1313. Disney har hatt et uttalt mål om å satse mer på mobilspill og sosiale plattformer enn konsollene fremover, noe toppsjef Robert Iger tidligere har bekreftet. 

Se trailer

Etter hva vi kjente til, var Star Wars 1313 først og fremst et spill for neste generasjons konsoller, og det var derfor oppsiktsvekkende at tittelen uteble fra Sonys pressekonferanse. Nå minsker plutselig sjansene for at også Microsofts Xbox 720-presentasjon vil foregå uten noen nye bilder fra det lovende Star Wars-spillet.

Star Wars 1313 har vært under utvikling hos LucasArts, og vil gis ut av Disney om det noen gang blir fullført. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.