Star Wars: Attack Squadrons er annonsert
0

Star Wars: Attack Squadrons er annonsert

des 18 Spill.no  

Tidligere i år dukket det opp en mystisk domeneregistrering på Internett, slik det ofte gjør når spillstudioer er i gang med uannonserte prosjekter. Domenene som ble registrert var relatert til noe kalt Star Wars: Attack Squadron(s), og spekulasjonene lot selvfølgelig ikke vente på seg. Hva i all verden kunne det være for noe?

Svaret fikk vi omsider i går, da Disney Interactive lettet på sløret og viste fram Star Wars: Attack Squadrons – et kommende flerspillerspill satt i Star Wars-universet. I utviklerstolen finner vi Area 52 Games, et lite nyoppstartet studio, som utvikler spillet i samarbeid med Disney Interactive og LucasArts.

Attack Squadrons vil følge en Free2Play-modell, og vil altså bli gratis å laste ned og spille. Hvorvidt det vil inneholde mikrotransaksjoner er ukjent, men vi vil ikke bli overrasket dersom det er tilfelle. Spillet vil i hvert fall ha et godt grunnlag for slikt, da en del av fokuset ligger på oppgradering og tilpasning av romskip.

Romskip er nemlig nøkkelordet når det kommer til Area 52s kommende Star Wars-tittel. Spillet lar deg delta i kamper med opptil 15 andre spillere i sine egne unike skip, fordelt på tre forskjellige moduser. De virkelige blodlystne kan skape kaos i en Free For All-modus, mens de litt mer samarbeidsvillige ka få glede av Team Deathmatch og Base Defense.

Når Attack Squadrons blir tilgjengelig er for øyeblikket ukjent, men de som knapt kan vente på mer Star Wars-innhold kan prøve å sikre seg en plass i betaen som åpner tidlig i 2014. Ellers har vi alltids annonseringstraileren, som kan sees under.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.