Star Wars møter GTA?
0

Star Wars møter GTA?

jun 01 Spill.no  

Som vi skrev om forrige uke har Lucasarts nå annonsert et nytt spill i Star Wars-sagaen. Spillet skal – ifølge pressemeldingen – bli mørkere og mer modent enn andre spill i serien. Spillet har fått tittelen Star Wars 1313.

Dusørjeger

I spillet skal man være en dusørjeger som opererer i underverdenen til planeten by-planeten Coruscant – en planet som i sin helhet er dekt av en by. Vår helt er ikke en jedi, og bruker derfor ulike våpen og elektroniske gadgets for å jakte på sine mål og avdekke en kriminell konspirasjon. Pressemeldingen fra Lucasarts forkynner at episke actionscener og intense kampscener vil være i fokus.

Vi vet ikke med dere, men vi får litt Grand-Theft-Auto-møter-Star-Wars-vibber av det hele. I hvert fall når Lucasarts understreker at spillet blir modent og voksent, som er en litt uvant innfallsvinkel for et Star Wars-spill.

Spillet blir et tredjepersons actioneventyr, utviklet internt i Lucasarts med hjelp av Industrial Light & Magic, Lucasfilm Animation Ltd. og Skywalker Sound. Forvent en lekker trailer fra E3 neste uke.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.