Steam-kontrolleren har nå fått en d-pad
0

Steam-kontrolleren har nå fått en d-pad

des 21 Spill.no  

Steam Controller ligner ikke helt på det den så ut som da den ble annonsert for litt over et år siden. Mens den mildt sagt så ut som noe for seg selv den gangen, har den siden fått en rekke knapper og en analogspak.

Nå beveger den seg enda lenger mot å ha et mer klassisk spillkontrollerdesign- på de nyeste tegningene, lekket på ValveTimes forum, ser vi nemlig en d-pad, altså et knappesystem med en pil i hver retning. Nøyaktig hvordan den vil fungere og hvordan den skal anvendes vet vi ikke, og det kan godt hende Valve har noen ess i ermet for å gjøre den til noe eget. De har tidligere uttalt tydelig at kontrolleren vil være svært tilpasningsdyktig.

Valve har ikke offisielt bekreftet denne nyheten, men selv om man kanskje bør ta det med en liten klype salt, men troverdigheten styrkes av at tegningen er blitt hentet opp av en Steam-oppdatering. Sannsynligvis vil en eventuell bekreftelse finne sted på GDC-messen i mars, der vi allerede har blitt lovet et fokus på Steam-maskinene av Valves egen Doug Lombardi. 

Kilde: ValveTime gjennom Joystiq og GameInformer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.