Steam-kontrolleren utsettes
0

Steam-kontrolleren utsettes

mai 28 Spill.no  

Valves Steam-kontroller vil komme litt senere enn planlagt. I et innlegg på deres nettsider kunne selskapet avsløre at de nå sikter seg inn mot en utgivelse i 2015, og det spekuleres om at Steam Machines også er utsatt.

Ifølge Valves Eric Hope (Axiom på Steam) holder de nå på med tester av trådløse prototyper, noe de har fått store mengder tilbakemeldinger på. Fokuset ligger nå på å forbedre Steam-kontrolleren i forkant av lanseringen. Behovet for forbedringer ser ut til å ha vært større enn antatt, da Valve ikke lengre planlegger en utgivelse i 2014, men heller i løpet av neste år.

Hva dette vil si for Steam Machines, Valves linje med stuemaskiner, er ukjent. Selskapet har ikke bekreftet at utsettelsen også gjelder for maskinene, men det har fram til nå virket som om at kontrolleren og Steam Machines skulle lanseres kommersielt samtidig.

Valve foretok en endring av Steam-kontrolleren tidligere i år, da de fjernet berøringsflaten til fordel for et nytt sett med knapper i diamantformasjon. Designet som brukes i dag kan sees øverst, men det er ikke umulig at det vil gjennomføres flere endringer før lansering.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.