Stengt av hackere
0

Stengt av hackere

mai 11 Spill.no  

Nettsiden til spillet FortressCraft ble nylig rammet av et såkalt DDOS-angrep. Spillets skaper Adam Sawkins mener MineCraft-communityet og Markus «Notch» Persson har skylden.

Dårlig stemning

Angrepet kom i kjølvannet av Xbox 360-lanseringen av MineCraft, men selv om Sawkins hevder å vite hvem som står bak angrepet, aner han ifølge et intervju med nettstedet Eurogamer ikke hvorfor det skjedde. Harmen ble uansett rettet relativt uavkortet i retning MineCraft-utvikleren Notch.

– Ooog FortressCraft-nettsiden har blitt DDOS-et. **** deg og «communityet» ditt, @Notch, var meldingen fra Sawkins på Twitter.

FortressCraft er blant de mest suksessrike sandkassespillene som har kommet i kjølvannet av MineCraft-boomen, og mange har beskyldt Sawkins for plagiat. Det har derfor vært dårlig stemning mellom leirene i månedsvis. Notch eller andre i studioet Mojang har ennå tilgode å kommentere. Sawkins har anmeldt forholdet til politiet i Storbritannia, hvor loven lar myndighetene gripe inn ved hacking.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.