Stor Konami samling på GOG.com, Metal Gear, Metal Gear Solid 1 & 2 samt Castlevania og Contra nå tilgjengelig
0

Stor Konami samling på GOG.com, Metal Gear, Metal Gear Solid 1 & 2 samt Castlevania og Contra nå tilgjengelig

sep 28 Anders Lønning  

På fredag kom nyheten vi hørte rykter om hele forrige uke. Konami har inngått samarbeid med GOG.com om å tørke støv av gamle PC porter fra Metal Gear serien, samt å gi ut en ny samlepakke av klassiske Castlevania og Contra spill.

Den første av de tre Metal Gear titlene er hvor hele serien startet, MSX spillet Metal Gear fra 1987. Metal Gear Solid og Metal Gear Solid 2: Substance har tidligere vært portet til PC, men har inntil nå ikke vært å finne på digitale markedsplasser.

GOG har gitt samlingen en flott butikkside med vakker Yoji Shinkawa kunst fra Metal Gear serien som bakgrunnsbilde.

Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra er en ny samling, som ikke er den samme som de to Annicersary Collection pakkene som ble sluppet på Steam og konsollene i fjor, som denne gang inneholder spillene Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Castlevania III: Dracula’s Curse, Contra og Super C. En grei nok samling av Castlevania spill, men jeg skulle helst sett at Contra: Hard Corps og/eller Probotector skulle ha vært med her.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.