Store nyheter om SEGA kommer 4. juni i følge Famitsu journalist
0

Store nyheter om SEGA kommer 4. juni i følge Famitsu journalist

mai 27 Anders Lønning  

I en livestream på YouTube sier Zenji Nishikawa at han har sikret seg et «stort scoop» vedrørende Sega som kommer til å lage dønninger i spillindustrien. Journalisten sammenligner scoopet med Wired sin eksklusive PlayStation 5 artikkel hvor nettstedet var de eneste som hadde fått tidlig tilgang til spesifikasjonene rundt PlayStation 5 og kaller nyheten han sitter på «revolusjonerende».

– Spalten min i neste ukes utgave av Famitsu er ren galskap. Jeg har sikret meg et skikkelig «scoop». Det er en eksklusiv artikkel. Det er kanskje ikke for Nikkei eller Weekly Bunshun, men hvis du vil vite om det er på den størrelsen: Det er det.

– Den kommer til å være i Famitsu på torsdag. Jeg har sent inn manuset allerede, så beviset holder på å bli lagd. Det er en så stor nyhet at andre redaksjoner kommer til å spørre «Hvorfor lot de ikke oss dekke dette?» og de kommer til å spørre «Hvem var det som først som slapp nyheten?» «Det var Zenji Nishikawa ikke sant?». Det er en nyhet som er like stor som nyheten om PlayStation 5 (Wired artikkelen Red.Anm). Jeg ville bare si dette i forkant.

– Jeg kan ikke si noe mer her, men det er greit for meg å hinte om det. Det har jeg blitt fortalt flere ganger. Dette blir snakket om andre steder. Ikke bare i media. Dette kommer til å lage dønninger i spllindustrien.

Etterpå røpte Nishikawa seg med å nevne Sega i en bi-setning om presse folkene han hadde vært i kontakt med. Etterpå bekreftet han at det var Sega han snakket om, men han bekreftet spøkefullt at det ikke skal være snakk om Dreamcast 2. Om han mente det med alvor at det faktisk var Sega gjenstår å se.

Om intet annet virker Nishikawa ivrig i å snakke opp nyheten han sitter på, og siden utgivelsen av Famitsu 4. juni (japansk tid) treffer svært nære Sega sin offisielle 60 års dag. Flere på nett spekulerer nå om dette kan ha noe med Phil Spencer sitt besøk til japan å gjøre, og de som trekker den tråden så langt den går spekulerer i om Microsoft skal ha kjøpt Sega, men til den nyheten virker jo Famitsu å være litt for liten til.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.