Stranger kommer før jul
0

Stranger kommer før jul

des 08 Spill.no  

En HD-oppdatering av Oddworld Inhabitants’ Oddworld: Stranger’s Wrath lanseres for Playstation Network den 21. desember.

3D- og Move-støtte kommer

Etter hele 15 måneder er utviklerstudioet Just Add Water omsider ferdige med å pusse opp teksturer, figurer, animasjoner, rundet av kanter og lagt til nye stemmer og oppdatert lyd. Bilder fra oppdateringen vitner om hardt, målrettet arbeid, og resultatet ser ut til å ha lønnet seg. Den 21. desember kan Playstation 3-eiere i Europa kjøpe og laste ned Oddworld: Stranger’s Wrath HD for rett rundt hundrelappen.

– Vi hadde planlagt å lansere med støtte for 3D og PS Move, pluss en del andre småting, men på grunn av tidsmangel rakk vi ikke å få dette med i denne versjonen. Vi kommer imidlertid til å tilby dem via en oppdatering om et par måneder, sammen med noen andre ekstrating vi har planlagt, forteller Just Add Water-sjef Steward Gilray på Playstation-bloggen.

Pentalogi

Stranger’s Wrath er det tredje kapittelet i det som opprinnelig skulle bli fem deler av  Oddworld-universet. Det ble gitt ut flere spill til hver av de første to kapitlene, som omhandler henholdsvis Abe, en mudokon, og Munch, en gabbit.

Strangers eventyr skiller seg veldig fra de to andre, både med at det hele fortelles som en western-historie, og at spillet spilles i kombinert første- og tredjeperson. Det er vel også det første (og foreløpig siste) skytespillet hvor man må jakte på sin egen ammo. Oddworld: Stranger’s Wrath kan best beskrives som et action-eventyr, men hvis du vil vite mer hva som legges i det, kan du se denne traileren.

Se trailer

Oddworld: Stranger’s Wrath HD er opprinnelig utviklet av Oddworld Inhabitants og oppgradert av Just Add Water, og utgis via Playstation Network den 21. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.