Styr Norge i Civ VI
0

Styr Norge i Civ VI

sep 09 Martin Moen  

I Civilization VI får vi endelig muligheten til å spille som Norge, og Harald Hardråde. Norge vil være en faksjon som fokuserer sterkt på det maritime, og med Hardrådes unike evne har Norge muligheten til å plyndre byer fra havet.

Norge vil få to unike enheter; langskip og berseker. Berserkene er en enhet som er sterke offensivt, men svake defensivt. De krever også en mindre actionpoint for å plyndre. Langskipet får muligheten til å helbrede seg selv i nøytralt farvann.

Norge har også muligheten til å sende alle landenhetene sine til sjøs uten noen ekstra kostnader på bevegelse (mye som Polynesia i Civ 5), og den unike bygningen er en stavkirke. Stavkirkene fungerer som vanlige templer, men får en bonus for å grense til skog.

Dette vil gjøre Norge til en ganske aggresiv faksjon som vil være morsom å spille. Spillere som liker mye fast paced gameplay hvor du tidlig sender ut berseker og langskip for å plyndre motstanderne vil ha det morro her! The hype is real!

About Martin Moen

Spillutvikler som holder til i Trøndelag med bachelor innen spillutvikling og -produksjon. Har en bred smak innen spill, men foretrekker spill der jeg kan spille med/mot venner. PC Master Race!