Suda51: – Jeg har lyst til å lage No More Heroes 3
0

Suda51: – Jeg har lyst til å lage No More Heroes 3

Goichi Suda, bedre kjent under navnet Suda51, har sagt at han ønsker å jobbe med et No More Heroes 3. Det melder VG24/7, som intervjuet kultutvikleren på EGX Rezzed.

Travis slår tilbake

Suda gjestet EGX Rezzed for å vise frem demoen av Travis Strikes Again: No More Heroes. Spillet er mer en spin-off enn en ny hovedinstallasjon i serien, men Suda håper det skal være et spill fansen vil sette pris på.

– Det er ti år siden No More Heroes kom ut, så mange vet kanskje ikke om det nå. Derfor håper jeg dette spin-offspillet kan være et springbrett for nye fans som har lyst å bli kjent med stilen No More Heroes-universet byr på, sier Suda til VG24/7.

INDIEINSPIRASJON: Travis Strikes Again vil hente inspirasjon fra spill som Shovel Knight, Hyper Light Drifter og Hotline Miami.

Travis Strikes Again skal by på seks ulike verdener, som hver hopper innom ulike spillsjangere, i tillegg til hack-n-slash-gameplayet serien allerede er kjent for. Levelene skal være litt kortere, i håp om at det skal bli lettere for nye spillere å hoppe inn i serien.

Avhengig av suksess

For at Suda og Grasshopper Studios skal kunne fortsette på serien, er de avhengig av at dette spillet er en suksess, forteller han.

– Jeg må forsikre meg om at dette spillet blir en suksess. En ordentlig oppfølger med et tall i tittelen er noe jeg virkelig har lyst til å lage, og jeg håper at denne gjenfødelsen ikke blir et engangstilfelle.

Om Travis Strikes Again blir den sukessen Suda håper på, vil vise seg når spillet lanseres senere i år på Nintendo Switch.

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.