Suda51-spill kun for XBLA
0

Suda51-spill kun for XBLA

des 09 Spill.no  

Grasshopper Manufactures skytespill Sine Mora blir Xbox 360-eksklusivt, ifølge ny annonsering via Facebook-siden.

Kun Live Arcade

Japansk spillindustri kan sies å være delt opp i to hovedgrupper for tiden: de som holder seg til de tradisjonelle spillene rettet mot de japanske markedet, og de som har begynt å tilpasse seg oss i Vesten. Men det finnes et svært lite antall utviklere som må sies å operere helt uavhengig av disse gruppene, og No More Heroes-opphavet Goichi «Suda51» Suda er absolutt en av disse.

Studioet hans, Grasshopper Manufacture Inc, jobber for tiden med skytespillet Sine Mora, og det ble nylig avdekket via en artikkel postet på spillets offisielle Facebook-side at det nå ikke lenger skal regnes som et multiplattformspill, men utvikles nå utelukkende for Xbox 360. Spillet var i utgangspunktet planlagt for PC, Playstation Network og Xbox Live Arcade, men vil etter å ha blitt tatt under vingen av Microsoft Studios kun dukke opp på Xbox-plattformen.

Sine Mora fremstår på overflaten som et tradisjonelt 2D-skytespill i samme kategori som Metal Slug, men som med alle Suda51-spill skal det etter sigende vise seg å bære på et betraktelig dypere spilloppsett en de gamle klassikerne, og man tar blant annet tidsmanipulasjon til hjelp for å komme seg gjennom strabasene. Foreløpig er svært lite avslørt rundt spillet, men vi har i det minste annonseringstraileren å vise frem foreløpig.

Se trailer

Sine Mora utvikles av Grasshopper Manufacture Inc og utgis av Digital Reality. Spillet skal etter planen lanseres for Xbox Live Arcade i løpet av vinteren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.