Super Mario 3D World + Bowser’s Fury har fått ny trailer – Ekstra modus ser spennende ut
0

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury har fått ny trailer – Ekstra modus ser spennende ut

jan 12 Anders Lønning  

Vi har visst en stund at det beste Super Mario spillet nesten ingen av dere har spilt kommer på Switch, og at man får en ekstra utvidelse til originalspillet ved navn Bowser’s Fury med på kjøpet.

Men så langt har vi ikke visst helt hva vi kunne forvente av utvidelsen, er det en ny verden som fungerer som en epilog til Super Mario 3D World historien, er det en ny modus hvor vi spiller som Bowser som tar hevn på Super Mario etter at han spolerte planene om temaparken Bowser World, eller er det noe helt annet vi ikke har sett før i et Mario spill

Litt av alle tre kan det se ut til. Modusen ser ut til å være satt til etter historien i 3D World, og om man ikke spiller som Bowser, så handler det i hvert fall om at han vil hevne seg på Mario og, av en eller annen grunn, Bowser Jr. Basert på det vi ser i traileren ser Bowser’s Fury ut til å ha langt mer til felles med Super Mario Odyssey enn det har med 3D World å gjøre designmessig, med en stor åpen verden og kattesoler som må samles sammen.

Det blir spennende å se hva Bowser’s Fury har i vente for oss, og uansett blir det helt sikkert et gledelig gjensyn / første møte med Super Mario 3D World for veldig mange.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.