«Super Street Fighter IV»-debut
0

«Super Street Fighter IV»-debut

apr 20 Spill.no  

Spaceworld i Storgata (Oslo) hadde i går nordisk premiere på slåssespillet «Super Street Fighter IV» på et hjemmebygd arkadekabinett. For anledningen hadde Norges-eliten i «Street Fighter» samlet seg i butikken for å gjøre opp og kjempe om hvem som er landets beste i kampspillet som slippes den 30. april. 

Spillansvarlig i butikken, Trygve Afseth, syntes det var morsomt å se at folk fikk glede av konkurransen han arrangerte sammen med kommentator og dommer, Christopher Guttormsen.

–  Det er utrolig kult å se at folk får en glede ut av ting som dette. Jeg og Christopher synes det er moro, og ikke minst viktig, å holde slike arrangementer, da det vil vi styrke interessen for spill I samfunnet, sa Trygve Afseth med et smil.

Etter en serie intense kamper mellom de rundt 25 oppmøtte, var det duket for finalekamp mellom de to brødrene som i «Street Fighter»-miljøet er kjent under kallenavnene «bliredd» og «Tran». Etter en spennende kamp kunne storebror Tran stikke av med seieren, som sikret han en unik og eksklusiv t-skjorte, samt den æren av å kalle seg Norgesmester I «Super Street Fighter IV». 

Se bilder fra konkurransen her: 

«Super Street Fighter IV» slippes 30. april på Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.