Sving deg med pandaen
0

Sving deg med pandaen

mai 10 Spill.no  

Utvikler Blizzard har sluppet et par videoer som viser Pandaren-rasen i World of Warcraft: Mists of Pandaria  i full dans.

Mens de fleste av oss pleier å fokusere på bosser, utstyr og erfaringspoeng i nettrollespill, finnes det de som synes det er mye mer interessant å sosialisere. Disse samles som oftest i hovedstadene eller andre knutepunkter, og bruker tiden sin på å aktivere såkalte emotes, bevegelsesanimasjoner som aktiveres med små kommandoer. Blant de mest kjente kommandoene, finner vi /dance, som i så å si alle nettrollespill på kloden får figuren din til å danse. 

Med en ny tilleggspakke på vei til World of Warcraft, og ikke minst en ny rase, finnes det derfor de som lurer på hvordan den nye Pandaren-rasen tar seg ut når de svinger seg i dansen. Og for dem har Blizzard (via nettstedet MMOChampion) nå sluppet et par videoer for å slukke kunnskaptstørsten.

Hann

Hunn

World of Warcraft utvikles av Blizzard og utgis av Activision. Spillets fjerde tilleggspakke, Mists of Pandaria, er for tiden i betafasen, og noen lanseringsdato er foreløpig ikke annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.