SWTOR blir gratis til høsten
0

SWTOR blir gratis til høsten

aug 01 Spill.no  

Electronic Arts og Bioware har annonsert at nettrollespillet Star Wars: The Old Republic (SWTOR) blir free-to-play, og dermed i utgangspunktet gratis å spille.

Noen restriksjoner

Free-to-play-varianten byr på alle åtte klassene i spillet helt opp til nivå 50, men ifølge Bioware med noen restriksjoner i nytt innhold og “avanserte spillermuligheter”, uten at det spesifiseres ytterligere. Noen av funksjonene kan også åpnes med såkalte Cartel Coins, som man tjener opp ved å abonnere.

Bioware har dermed måtte gi etter for presset om en gratis-variant, etter at spillertallet nå har gått under en million spillere totalt, og hele 40% av de spurte har sagt at de misliker å betale abonnement, og vurderer å komme tilbake om det kommer alternativer.

Muligheten for å spille SWTOR gratis kommer til høsten, og 1. august legges spillet ut for salg til rundt hundrelappen med en måned gratis inkludert.

Star Wars: The Old Republic utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts for PC. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.