Syk og kvalm av 3DS?
0

Syk og kvalm av 3DS?

jan 18 Spill.no  

Et japansk ukeblad hevder flere spillere føler seg syke og slitne etter å ha prøvd Nintendos nye 3DS-maskin på et event i Japan for et par uker siden.

Tabloid

Ifølge nettsiden Kotaku er det magasinet Friday, et tabloid japansk ukeblad, som har trykt den urovekkende artikkelen. Friday hevder at majoriteten av de som ble intervjuet i etterkant av Nintendos event fortalte at de ble svimle, kvalme eller slitne i øynene, og slo av 3D-effekten ganske raskt når de brukte konsollen.

Andre rapporter fra andre medier er mer positive, så det kan være at Friday er ute etter litt sensasjonsvinkling på artikkelen sin.

Vi i Spill.no vil uansett kunne gi deg våre egne inntrykk allerede i morgen. I morgen tidlig setter vi oss nemlig på flyet til Amsterdam for å få med oss Nintendos europeiske pressekonferanse der de vil presentere alle detaljene om den europeiske lanseringen, og skulle vi være så uheldige å bli kvalme og svimle, så kommer vi til å spille 3DS i Amsterdam til vi spyr og besvimer.

Følg med på Spill.no i morgen for full rapport fra Amsterdam!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.