Synes du PlayStation 4 er litt for fargeløs?
0

Synes du PlayStation 4 er litt for fargeløs?

jul 29 Spill.no  

Er du lei av det vanlige, sorte designet på PlayStation 4? Ønsker du noe som skiller seg mer ut på TV-bordet? Den svenske nettkjeden Webhallen har kanskje løsningen. I samarbeid med det svenske Riksforbundet for homoseksuelle, bisexuelle, transpersoner og queeres rettigheter (RFSL), introduserer de PlayStation 4 – GayStation Edition.

Denne PlayStation-modellen (som kan sees i toppen av artikkelen) omfavner det fargerike og unike, samt navnet GayStation, et begrep som ofte blir brukt for å disse konsollen og dens brukere. Konsollen er dekorert med striper i ulike farger, i samsvar med logoen til RFSL, med et pikselert hjerte som pryder konsollens nedre halvdel.

GayStation Edition auksjoneres bort i forbindelse med Stockholm Pride Week, og konsollen kommer sammen med en håndkontroller, fire valgfrie spill og diverse annet utstyr. Hvem som helst kan delta i auksjonen, som slutter søndag 3. august. Direkte billig blir det nok ikke; ledende bud ligger i skrivende stund på 17200 SEK.

Vinneren av auksjonen kan i det minste få glede av at hele vinnerbudet vil gå til veldedighet. Nærmere bestemt vil pengene gå til RFSLs Newcomers-avdeling, som arbeider med asylsøkere og innvandrere som tilhører LGBTQ-samfunnet

Takk til brukeren XDLugia for tips om denne nyhetssaken!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.