Syvende generasjon
0

Syvende generasjon

des 24 Spill.no  

Selv om jeg alltid har synes det har vært moro med data og videospill, er det en spesiell grunn til at jeg etter mange år med spill-pause, plutselig så mitt snitt til å returnere til spillverdenen; den grafiske utviklingen. Jeg hadde hatt pause i en 5 år, og kom tilbake i 2008 med spillet Far Cry 2. For meg som ikke hadde fulgt med de siste årene så dette spillet fantastisk ut, og jeg fikk en følelse av at vi snart ville nå fotorealistisk grafikk. Dette har imidlertid ikke skjedd ennå, 5 år senere. Jeg har en oppfatning av at grafikk-tunge spill har valgt å gå i den litt mer tegneserie-aktige retningen for å kunne kjøre sine spill på forrige generasjon. Og da spill som Dishonored, Far Cry 3, og Bioshock Infintie så absolutt ser helt fantastisk flotte ut, må jeg si at jeg har bemerket meg at det også har et mer tegneserieaktig preg enn for få år siden. Det er nå slik at jeg på ingen måte misliker dette tegneserie-preget i grafikken, men jeg går likevel med en følelse i magen om at 7. generasjon av konsoller har maskinkraften til å yte grafikk som minner mer om det vi kjenner som fotorealistisk. Jeg gleder meg til å se!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.