Syvende generasjon: Bidrag til luke 24 i julekalenderen.
0

Syvende generasjon: Bidrag til luke 24 i julekalenderen.

des 24 Spill.no  

Hei Jeg har hatt noen av minne aler beste spill miner fra denne generasjonen konsoler, både med venner og alene. Selv har jeg Xbox 360 og wii dise to konsolene vil alti få en plass i mit hjerte. Men Nintendo sin Wii har jeg hatt mange flotte spilkvelder sammen med venner hvor vi har spilt flerspillerspill som mariokart, super smash bros brawl og gitar hero. På 360 har jeg hatt veldig mange fine stunder med mange forskjelige typer spill. Jeg har spilte mange Call of Duty spill sammen med mine vener, men jeg har også spilt mange andrte spill som assassins cred, forza, GTA, skyrim og skate. Dette var bare noen av spillene jeg kom på som jeg har kost meg kjempe masse med. Jeg har aldri hat en ps3 selv, men jeg har spilt mye på den hos venner. noen av de beste minnene jeg har hatt med den er med gitar hero hos en kamerat.

Nå gleder jeg meg bare til den nye generasjonen av konsoller og det hadde vært veldig hygerlig å vinne 1. premien i julekalenderen og få sjangsen til å spille på min helt egen ps4. Jeg har selvprøvd den på Spillexpo hvor jeg fikk et kjempe bra yntrykk av den.   

God Jul!!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.