Test Gears of War 3 før alle andre
0

Test Gears of War 3 før alle andre

sep 02 Spill.no  

Om tre uker lanseres det avsluttende spillet i Gears of War-trilogien, og i samarbeid med Microsoft ønsker vi å gi fem lesere muligheten til å teste spillet før alle andre!

Spill, stæsj, mat, brus

Vi inviterer nemlig fem lesere som hver får ta med seg en kamerat og besøke Microsofts hovedkvarter i Norge for å teste spillet i to timer onsdag 14. september. I tillegg til spillmoro med Marcus Fenix og vennene byr Microsoft også på pizza og brus.

I tillegg til spilling får samtlige oppmøtte også Gears of War 3-stæsj i form av T-skjorter og annet snacks, og de får selvsagt også spillet i postkassa når det lanseres uken etter.

Merk at de som deltar må være over 18 år. Dere må også dekke transport til og fra Lysaker i Oslo selv.

Er du hypp på å delta på ekslusiv spilltesting, samt få Gears of War 3 med masse ekstra stæsj helt gratis? Da må du svare riktig på konkurransespørsmålet under her. Vi vil trekke fem heldige vinnere fredag 9. september. Alle vinnerne får ta med seg en kamerat på spillinga, og både vinneren og kameraten mottar premiene. Lykke til!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.