The Elder Scrolls VI er bekreftet
0

The Elder Scrolls VI er bekreftet

jul 06 Martin Moen  

Til tross for at det såvidt ble nevnt, så fikk kanskje mange av dere med seg at The Elder Scrolls VI er et faktum. Todd Howard nevnte i et intervju under E3 at en oppfølger til Skyrim ville komme og at de hadde mye godt i vente, men det kan nok ta litt tid før vi får se noe som helst.


Bethesda har flere større prosjekter på gang, og på Twitter spurte derfor en bekymret fan om disse prosjektene ville ta resurser bort fra det mytefulle Elder Scrolls 6. Til dette svarte VP for marketing rett ut at de for øyeblikket ikke jobbet med TES VI.

At Bethesda ikke jobber på Elder Scrolls 6 kan bety ganske så mye forskjellig, og er ikke nødvendigvis en benektelse. Som Todd nevnte selv i intervjuet var det mye de ønsket å inkludere i det nye spillet med mange avanserte mekanikker som fremdeles lå år frem i produksjon; både innenfor software og hardware. Spill som dette tar tross alt år å produsere uten å skulle bryte tekniske barrierer.


Det det betyr derimot er at det antageligvis er lenge til vi får se noe håndfast angående Elder Scrolls 6. Det er mye å glede seg til når enn de har noe å vise; for hvert Elder Scrolls spill har alle hatt stor suksess, banebrytende grafikk og nydelige mekanikker!


Se intervjuet med Todd Howard her

About Martin Moen

Spillutvikler som holder til i Trøndelag med bachelor innen spillutvikling og -produksjon. Har en bred smak innen spill, men foretrekker spill der jeg kan spille med/mot venner. PC Master Race!