The Final Fantasy Legend serien kommer til Switch
0

The Final Fantasy Legend serien kommer til Switch

aug 26 Anders Lønning  

The Final Fantasy Legend serien, kjent som Makai Toushi Sa-Ga i sitt hjemland, kommer til Switch senere i år melder Nintendo på sine hjemmesider.

– For å feire seriens 30 års jubileeum kommer de første tre spillene i serien til Nintendo Switch som en samlet pakke. Opplev opprinnelsen til SaGa serien med en samling av SaGa Final Fantasy Legend, den første fullstendige porten av disse svært poulære spillene.

I følge annonseringen vil de tre første spillene i serien bli utsmykket med nye funksjoner som det å kunne skru opp farten på spillet og zoome inn på skjermbildet, spillet støtter både håndholt og tv spilling. Man kan også spille det i såkalt taito mode, med konsollen snudd på siden, for en mer Gameboy aktig følelse, med det som høres ut til å være den originale Game Boy grafikken så da er det bare til å finne frem Flip Grip tilbehøret til Switch.

Samlingen kommer ut 15. desember

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.