The Last Guardian eksisterer fortsatt
0

The Last Guardian eksisterer fortsatt

Få spill har blitt meldt savnet så mange ganger som The Last Guardian har blitt, og det er derfor forståelig at fansen gikk av skaftet da det på ny ble vist fram under Sonys pressekonferanse i Los Angeles i natt. Da var det ingen som hadde sett noe til det siden E3 i 2009.

Spillet er designet av Fumito Ueda, hjernen bak Ico og Shadow of The Colossus til PS2, spill som er blitt hyllet som unike og følelsesladede opplevelser. Disse spillene har fokusert på minimalistiske landskap og introspektive opplevelser, en trend det kan virke som at også The Last Guardian kommer til å følge.

Sonys spillsjef, Shuhei Yoshida fortalte at han var svært glad for å endelig kunne vise fram spillet i en solid gameplaydemonstrasjon. Spillet vil lanseres eksklusivt til PS4, men du er fremdeles nødt til å vente en stund, ettersom spillet ikke dukker opp før til neste år, og det har foreløpig kun en vag 2016-dato. Forhåpentligvis ser vi det igjen om ikke så altfor lenge.

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.