The Walking Dead blir FPS
0

The Walking Dead blir FPS

jul 07 Spill.no  

Activision har annonsert et eget spill basert på The Walking Dead, og utfordrer dermed Telltales episodiske eventyrspill. 

Actionpreget FPS

På tross av strålende kritikker, har mange fans av TV-serien vært i harnisk over de første episodene i Telltales pek-og-klikk-spill, ettersom den store zombieslakten uteblir til fordel for mye stemningsbyggende handling og dialog. Hungeren etter dobbelt dødt kjøtt i store mengder vil nå snart kunne slukkes, ettersom Terminal Reality er i gang med et actionspill basert på TV-serien. 

Spillet vil foregå gjennom øynene på Daryl Dixon, kjent fra serien som den mutte villmarksgutten med et hjerte av gull og en enestående evne til å skyte zombier med armbrøst. Handlingen foregår før TV-serien, og skildrer Daryl og hans mindre sympatiske bror Merle der de kjemper seg gjennom de første bølgene av zombieutbruddet.

Neste år

Spillet vil bli actionfokusert og hektisk, med muligheter til å samle krefter med et utvalg bikarakterer, eller la være. Det vil også være et overlevelseselement i spillet, da spilleren vil måtte rasjonere mat og utstyr på den lange ferden til Atlanta, som antas å være trygt når brødrene starter ferden.

Terminal Reality er kjent for sitt arbeid med titler som BloodRayne og Star Wars Kinect, og er dermed godt bevandret med både actionspill og udøde. Spillet kommer ut i 2013, så frem til det kan det nok være lurt å finne frem Left 4 Dead-spillene om det skulle klø i skytefingeren.

Se traileren her

The Walking Dead Video Game utvikles av Terminal Reality og utgis av Activision for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet kommer i 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.