The War Z i beta i oktober
0

The War Z i beta i oktober

okt 05 Spill.no  

Hammerpoint Interactive starter betatesting v overlevelsesspillet The War Z i slutten av oktober, melder utgiver Arktos Entertainment Group.

Prøvesmak

Spillet, som lettest kan beskrives som en nettrollespillutgave av den uhyre populære ArmA-modden DayZ, er lagt klar til forhåndsbestilling, hvor alle som bestiller får tilgang til den testingen av alfa-versjonen som starter 15. oktober. 

Se trailer

De som velger å avvente forhåndsbestillingen, eller går for den billigste av tre pakkeløsninger Hammerpoint har lagt opp, må vente til selve betatesten starter, den 31. oktober. Over en million spillere skal ha skrevet seg opp allerede – dette ser ikke ut til å være mulig lenger – så det er ingen tvil om at det blir folksomt når serverne åpner, og kampen om overlevelse kan starte.

The War Z utvikles av Hammerpoint Interactive og utgis av Arktos Entertainment Group for PC. Spillet har foreløpig ingen fastsatt lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.