The Witcher 3 er annonsert
0

The Witcher 3 er annonsert

feb 05 Spill.no  

Utvikler CD Projekt Red har via neste nummer av GameInformer annonsert rollespillet The Witcher 3: Wild Hunt.

Vill jakt

Sitater og scans fra bladet dukket nylig opp på nettstedet NeoGAF, sammen med en rekke interessante fakta om det kommende spillet. Wild Hunt er tredje og siste del av en pågående trilogi, og tittelen spiller på en av de mest prominente nyvinningene, en Monster Hunter-lignende mekanikk som lar deg tilegne deg kunnskap om målene dine, og planlegge riktig i forkant av kampene.

Wild Hunt tar The Witcher-serien over i sandkasse-sjangeren, og byr på en helt åpen verden å ferdes i, og som ifølge CD Projekt Red kommer til å være hele 20% større enn den i Skyrim, et spill som ser ut til å være en inspirasjonskilde for utvikleren, og 40 ganger større enn spillverdenen i The Witcher 2. Likevel loves det null innlastingsskjermer underveis, da spillmotoren RedEngine sørger for at kartet rundt spilleren kontinuerlig gjøres klart på forhånd.

Se trailer

På tross for et mer åpent spilloppsett, dobler CD Projekt Red filmsekvenser og historie, og kommer til å kunne tilby rundt 100 timer med oppdrag i den enorme spillverdenen. 

Vi vet ennå ikke sikkert hvilke plattformer spillet lages for, men satser på at i hvert fall en av de kommende konsollene fra Sony og Microsoft vil havne på listen etter hvert. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det dukker opp.

The Witcher 3: Wild Hunt utvikles av CD Projekt Red og utgis av Namco Bandai for et foreløpig ukjent antall plattformer. Spillet skal lanseres i 2014.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.